Vår raison d'être

Hundratals miljoner människor världen över har en allergi, intolerans eller matpreferens. Trots detta finns det få digitala tjänster som gör livet med matpreferenser enklare. De flesta tjänster som utvecklats inom matområdet är tyvärr generiska och “one size fits all”. Det vill vi förändra.

Genom banbrytande teknik och forskning har vi tagit fram världens första plattform som kan personifiera och anpassa innehåll baserat på människors allergier och matpreferenser, på riktigt. Vi skapar personifierade upplevelser för människor och vi tror på en värld där köp och konsumtion av mat sker baserat på användarens villkor med medvetenhet kring innehåll, hållbarhet och välmående. 

Vi som har grundat Nutrie är alla en del av målgruppen vi vänder oss till. Oskar är allergisk mot över 20 olika livsmedel, Saudin har diabetes typ 1, Kristina har IBS och Poria äter helst vegetarisk mat utan tillsatser. Vi vill att alla människor i världen skall ha en enkel och trygg matupplevelse oavsett om det är i en matbutik, på en restaurang, hemma hos vänner eller på nätet. Med hjälp av Nutrie får både konsumenter och företagskunder en bättre upplevelse. En win-win helt enkelt!  

© 2021 Nutrie AB. Alla rättigheter förbehållna.